Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alchimex Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fungicid Topsin 500 SC
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Prezentare comercială: Ambalaje de 100 ml, 1 l, 5 l şi 20 l.

PROPRIETĂŢI FIZICO-CHIMICE: TOPSIN 500 SC este un produs condiţionat sub formă de suspensie apoasă concentrată, de culoare albă, care conţine 500 g/l tiofanat metil

MODUL DE ACŢIUNE: TOPSIN 500 SC are acţiune fungicidă, de contact şi sistemică, fiind absorbit de plante prin frunze şi rădăcini, având un foarte bun efect preventiv şi curativ faţă de un spectru larg de agenţi fitopatogeni care provoacă boli ale plantelor, cu infecţie de suprafaţă şi sistemică.
MODUL DE APLICARE: TOPSIN 500 SC se aplică prin stropiri cu volume normale de apă, avându-se în vedere recomandările din tehnologiile specifice pe culturi, referitoare la fazele şi momentele obligatorii pentru aplicarea tratamentelor. Eficacitatea cea mai bună se obţine când tratamentele se aplică preventiv, înainte de/sau la apariţia primelor simptome de boală. Tratamentele la sămânţă se fac cu respectarea regulilor privind reglarea echipemantelor, agitarea continuă a soluţiilor preparate şi evitarea supraumezirii seminţelor tratate. Când se aplică singur se pot adăuga 3-5 litri apă/2 litri produs/tonă seminţe.

TEHNICA DE APLICARE: Echipamentele de stropit trebuie să fie prevăzute cu sisteme de agitare permanentă a soluţiei de stropit şi bine reglate pentru asigurarea uniformităţii stropirilor. Înainte de utilizarea produsului, ambalajul se agită bine, pentru omogenizarea conţinutului. După golire, ambalajele se clătesc (de 3 ori) cu apă, care se adaugă în rezervorul cu soluţia de stropit.

COMPATIBILITATE: TOPSIN 500 SC se poate aplica în amestec cu alte produse fungicide şi/sau insecticide, cu excepţia celor alcaline, precum şi cu fertilizanţi foliari (MICROFERT–U, MICROFERT–Fer), avându-se în vedere şi recomandările din tehnologiile specifice pe culturi privind cele mai eficiente asocieri.

Marcă înregistrată NIPPON SODA, Japonia
Din Gura in Gura