Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alchimex Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Erbicid Rival 75 GD
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Prezentare comercială: Cutii cu 5 plicuri x 20 g

PROPRIETĂŢI FIZICO-CHIMICE: RIVAL 75 GD este un preparat sub formă de granule fine, omogene, fără tendinţă de sfărâmare, de culoare cafenie, dispersabile în apă, conţinând 75% chlorsulfuron.

MODUL DE ACŢIUNE:RIVAL 75 GD acţionează ca un erbicid sistemic, selectiv faţă de culturile de cereale păioase. După tratament cele două substanţe active sunt absorbite prin frunze şi prin rădăcini, având o acţiune erbicidă complementar – sinergică, buruienile dicotiledonate fiind distruse în 7 – 21 zile, eficienţa acţiunii erbicide fiind influenţată de condiţiile pedoclimatice existente (umiditatea atmosferică şi la sol, reacţia soluţiei solului, temperatura ambiantă), de sensibilitatea şi stadiul de creştere a buruienilor, precum şi de momentul aplicării tratamentelor. Eficienţa erbicidă maximă se obţine când buruienile se află în faza de răsărire în masă şi de creştere activă a plăntuţelor, în condiţii agrotehnice normale.

MODUL DE ÎNTREBUINŢARE: RIVAL 75 GD acţionează asupra unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale si perene, inclusiv asupra celor rezistente la 2,4-D.
Din Gura in Gura